Skip links

Home » Over ons

Over ons

Over ons

Build Back Better Ukraine – een Nederlands initiatief van Qualified B.V.

De hightech platformorganisatie Qualified B.V. wil graag bijdragen aan de wederopbouw van Oekraïne en is daarom gestart met het Nederlandse initiatief “Build Back Better Ukraine”.

We leggen graag contact met organisaties die geïnteresseerd zijn een bijdrage te leveren aan en deel uit willen maken van technologieconsortia met organisaties uit Oekraïne. Deze samenwerkingsverbanden zullen zich richten op specifieke domeinen en toepassingen die van vitaal belang zijn voor de wederopbouw inspanningen in de sectoren energie, duurzame bouw, groene mobiliteit & transport, landbouw en milieu, aangezien deze het zwaarst getroffen zijn tijdens de oorlog.

Het heropbouwen van Oekraïne vereist de integratie van geavanceerde technologieën, en ons team is toegewijd aan het faciliteren van dit proces. Als uw organisatie onze visie deelt, nodigen we u van harte uit om met ons mee te doen in dit streven!

Samen kunnen we een blijvende en positieve impact maken en een sterker, veerkrachtiger Oekraïne creëren, aangedreven door technologie en samenwerking. Laten we gezamenlijk bouwen aan een mooiere toekomst voor Oekraïne!

Ons team

Inna Dikoun

Programmamanager 

“We kunnen problemen niet oplossen door dezelfde mentaliteit te gebruiken die we gebruikten toen we ze creëerden”.

De in Oekraïne geboren Inna gelooft dat technologie en innovatie een cruciale rol zullen spelen in de economische ontwikkeling en wederopbouw van Oekraïne. Als programmamanager leidt zij de programma’s rondom Build Back Better Ukraine.

Ron Meelen

Initiator

“Oekraïne helpen met de wederopbouw vraagt om een proactieve aanpak en begint nu. Ondanks dat de oorlog nog niet voorbij is.”

Vanuit Qualified startte Ron het Build Back Better Ukraine initiatief met als doel Nederlandse en Europese  technologieorganisaties te koppelen aan Oekraiense organisaties die hulp nodig hebben voor de wederopbouw.

Doe mee aan de wederopbouw!

Meld u hier aan als Techpartner, Ambassadeur of als u een Techpartner zoekt voor uw wederopbouwproject.

Ik meld me aan
AANMELDEN